Behandelingen

Behandelingen

Het is belangrijk om de melktanden van uw kind te verzorgen, ook al vallen ze op een gegeven moment uit. Het verwaarlozen van melktanden kan leiden tot gaatjes en andere tandheelkundige problemen.

Om de beste tandheelkundige zorg voor uw kinderen te garanderen, is het van belang om op jonge leeftijd regelmatige tandartsbezoeken in te plannen.

Behandelingen bij een kindergebit

Bij Tandenfeest hebben wij uitgebreide ervaring in het behandelen van kindergebit en zijn wij gespecialiseerd in het werken met jonge patiënten.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelingen om de mondgezondheid van uw kind te verbeteren en te behouden.

Omdat kinderen unieke tandheelkundige behoeften hebben, kunnen problemen vroegtijdig opgespoord en behandeld worden door regelmatige controles en professionele reinigingen. Dit draagt bij aan een gezonde mond en voorkomt toekomstige problemen.

Meer informatie over de volgende thema’s:

Wij zijn een tandarts voor kinderen en willen angst voor de tandarts voorkomen of verhelpen.

Als u wilt, kunt u zich online inschrijven.

Inschrijven >

Als ouder is het belangrijk om de mondgezondheid van uw kind voorop te stellen. Het voorkomen van gaatjes bij kinderen is cruciaal omdat gaatjes kunnen leiden tot pijn, infecties en zelfs tandverlies.

Uw kind aanmoedigen om tweemaal daags de tanden te poetsen met fluoride tandpasta, dagelijks te flossen en regelmatig de tandarts te bezoeken voor controles en reinigingen kan een groot verschil maken bij het voorkomen van gaatjes.

Een andere belangrijke factor bij het voorkomen van gaatjes is een gezond dieet. Het beperken van suikerhoudende en zure voedingsmiddelen en dranken.

Bij Tandenfeest begrijpen we het belang van het voorkomen van gaatjes bij kinderen, daarom investeren we veel tijd en moeite in het voorlichten van ouders en kinderen over goede mondhygiënische gewoonten.

Lees meer over hoe u gaatjes bij kinderen kunt voorkomen en waarom dit zo belangrijk is in deze folder van het Kennisinstituut Mondzorg.