Huisregels

Welkom bij het Tandenfeest tandartspraktijk!

Wij vragen u om de volgende huisregels in acht te nemen:

  1. Communicatie: We moedigen open communicatie aan tussen onze patiënten en ons personeel. Als u vragen of zorgen heeft over uw behandeling, aarzel dan niet om deze te stellen.
  2. Wijzigingen doorgeven: Graag willen wij op de hoogte blijven van wijzigingen in uw thuisadres, zorgverzekering, e-mail en telefoonnummer.
  3. Afspraken: Wanneer u een afspraak maakt, is het uw verantwoordelijkheid om deze te onthouden. Schrijf deze daarom op en/of zet een herinnering. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden als u geen herinnering/notificatie van ons ontvangt.
  4. Annuleringsbeleid afspraak: Wanneer u een afspraak met ons maakt, reserveren wij deze tijd speciaal voor u. Dit betekent dat we deze tijd niet aan iemand anders kunnen aanbieden. Als u de afspraak wilt verzetten, vragen we u om ons ten minste 2 werkdagen van tevoren op de hoogte te stellen, zodat we de afspraak aan een andere patiënt kunnen aanbieden die deze nodig heeft. Als u niet komt opdagen voor uw afspraak of deze minder dan 2 werkdagen van tevoren annuleert, kunnen we deze afspraak niet aan iemand anders aanbieden. Bovendien hindert dit ook onze mogelijkheid om de best mogelijke service te bieden door ons schema te verstoren en gaten in onze afsprakenplanning te creëren.
  5. Te-laat-afzeggen / niet verschijnen (No-Show)-beleid: Het niet tijdig afzeggen of verzetten van een afspraak (minder dan 2 werkdagen van tevoren), zal in rekening worden gebracht. De kosten die worden gerekend voor een controle afspraak zijn € 80,- en voor behandeling € 160,- . Houd er rekening mee dat uw zorgverzekering dit bedrag niet vergoedt en dat u zelf verantwoordelijk bent voor de betaling.

Aangezien wij werken volgens de KNMT-richtlijnen, vragen wij u vriendelijk om de KNMT-betalingsvoorwaarden te raadplegen voor belangrijke informatie over betalingsregelingen en patiëntverantwoordelijkheden met betrekking tot betalingen voor tandheelkundige behandelingen. U kunt deze voorwaarden vinden op:

https://knmt.nl/sites/default/files/knmt-betalingsvoorwaarden-editie-2021.pdf

We waarderen uw medewerking en begrip in deze zaken!

Als u vragen heeft, kunt u altijd met ons personeel spreken.

Neem gerust contact met ons op.

Contact >